Τετάρτη 23 Αυγούστου 2017

Από Οκτώβρη το νέο σύστημα επισκέψεων και συνταγογράφησης των γιατρών

ΘΕΜΑ : «Οδηγία προς τους συμβεβλημένους με τον ΕΟΠΥΥ ιατρούς σχετικά με τις ιατρικές επισκέψεις των ασφ/νων του Οργανισμού»
 

Σας γνωρίζουμε ότι η υπ’ αριθμ. πρωτ. ΔΒ3Β/899/23-6-2017 ανακοίνωση του Οργανισμού με θέμα: «Οδηγία προς τους συμβεβλημένους με τον ΕΟΠΥΥ ιατρούς σχετικά με τις ιατρικές επισκέψεις των ασφ/νων του Οργανισμού» , τροποποιείται ως ακολούθως:
 

1. Καθορίζεται ως μέσος ημερήσιος αριθμός επισκέψεων των ασφ/νων του ΕΟΠΥΥ στους συμβεβλημένους με τον Οργανισμό ιατρούς, οι είκοσι (20) επισκέψεις. Ο χρόνος επίσκεψης καθορίζεται σύμφωνα με τους κανόνες ορθής ιατρικής πρακτικής. Ενδεικτικός μέσος χρόνος επίσκεψης (ανά δικαιούχο μέσω ΕΟΠΥΥ), ορίζονται τα δεκαπέντε (15) λεπτά της ώρας.

2. Καθορίζεται ως μέγιστος εβδομαδιαίος αριθμός επισκέψεων των ασφ/νων του ΕΟΠΥΥ στους συμβεβλημένους με τον Οργανισμό ιατρούς, οι εκατό (100) επισκέψεις.
 


  
3. Όλοι οι συμβεβλημένοι με τον ΕΟΠΥΥ ιατροί καλούνται να δηλώσουν στο e-ΔΑΠΥ το ωράριο λειτουργίας του ιατρείου τους κατά το οποίο θα εξυπηρετούνται οι ασφ/νοι του ΕΟΠΥΥ.
 

Από τα ανωτέρω εξαιρούνται τα επείγοντα περιστατικά.

Ως ημερομηνία έναρξης της παρούσης ορίζεται η 1/10/2017.
 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΩΤ. ΜΠΕΡΣΙΜΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: