Πέμπτη 31 Αυγούστου 2017

Δεν κλείνουμε αναλώσιμα Αυγούστου μέχρι 10/9



Αθήνα 31-8-2017
Αρ. Πρωτ. 3081
Αγαπητοί Συνάδελφοι,
Σας υπενθυμίζουμε ότι:




1.    Οι νέες γνωματεύσεις αναλωσίμων Σ.Δ. και  Σκευασμάτων Ειδικής Διατροφής που θα εκδοθούν από 1/9/2017 και εντεύθεν θα έχουν προθεσμία εκτέλεσης δέκα ημέρες από την έκδοσή τους.  Ο ανωτέρω περιορισμός του δεκαημέρου ΔΕΝ ΘΑ ΙΣΧΥΣΕΙ για τα υπόλοιπα χορηγούμενα είδη που περιλαμβάνονται στην σύμβασή μας με τον ΕΟΠΥΥ π.χ. οξυγόνα, αναπνευστικές συσκευές, ορθοπεδικά είδη κ.λπ..
Για γνωματεύσεις που έχουν εκδοθεί έως 31/8/2017 ΔΕΝ ΘΑ ΙΣΧΥΣΕΙ Ο ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΔΕΚΑΗΜΕΡΟΥ, αλλά θα μπορούν να εκτελεστούν στο διάστημα που αναφέρεται στις γνωματεύσεις (δηλ. 1 ή 2 μήνες , όπως ισχύει έως σήμερα).
Το μήνυμα που σας ενημερώνει , για το πότε ο ασφαλισμένος προμηθεύτηκε προϊόντα ΜΗΝ ΤΟ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ  υπόψη σας, για τις γνωματεύσεις από 1/9/2017 και μετά ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΑΥΤΕΣ που έχουν εκδοθεί έως 31/8/2017.
2.    Με έγγραφό του ο ΕΟΠΥΥ μας ενημέρωσε ότι μέχρι 10/9/2017 οι Υποβολές Αυγούστου ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΟΥΝ ΛΟΓΩ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΔΙΕΡΓΑΣΙΩΝ ΣΤΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ του edapy.
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                      Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΘΕΟΔΟΣΙΑΔΗΣ                                     ΣΕΡΑΦΕΙΜ ΖΗΚΑΣ
Ως Συλλογος Τρικάλων σας συστήνουμε να μη βιαστείτε να κόψετε το τιμολόγιο στα αναλωσιμα. Σε άλλους παρόχους, η έκδοση τιμολογίων μετά την έκδοση του rebate ακολουθεί άλλη διαδικασία όποτε off the record καλά είναι να μη βιαστειτε να κόψετε το τιμολόγιο αναλώσιμων. Το πιο πιθανό είναι ότι δε θα αλλάξει κάτι αλλά καλου κακού όσοι μπορούμε περιμένουμε,,,

Δεν υπάρχουν σχόλια: