Τροπος Κατανομής των Εφημεριών

Σε ερώτηση των μελών του τρόπου διεξαγωγής των εφημεριων διευκρινίζονται τα εξής:

α)Προς στιγμήν Εφημερεύουν 33 ζευγάρια
β)Στο τέλος των εφημεριών που μοιράζονται υπάρχει ένας πίνακας. Στην αρχή είναι λευκός κ όταν ένα ζευγάρι εφημερεύει σημειώνεται η εφημερία του. Ο πίνακας για να γεμίσει χρειάζονται 33*7=230 ημέρες , πλην των αργιών κ των θερινών διακοπών που κληρώνονται extra κ είναι ανεξάρτητες από το όλο σύστημα! Στο τέλος αυτών των ημερών το κάθε ζευγάρι θα έχει κάνει μια εφημερία κάθε μέρα, μία Δευτέρα , μία Τρίτη..... Ο καθένας δηλαδή κάνει 7 εφημερίες σε 230 μέρες, συμπεριλαμβανομένων κ των Σαββάτων.
γ)Απο τις 7 εφημερίες, οι 3 είναι εως τις 12 τη νύχτα κ άλλες 3 μέρα νύχτα, εναλλάξ. Το Σάββατο θα διανυκτερεύσει τις πρώτες 230 μέρες ο ένας , τις δεύτερες 230 ο άλλος...Τα ζεύγη αλλάζουν όταν τελειώσουν οι κληρωθέντες αργίες κ αφού  έχει συμπληρωθεί ο πίνακας!
δ)Κάθε 4 Σάββατα το ζευγάρι εφημερεύει επικουρικά εως τις 2 το μεσημέρι.
ε)Κάθε Φαρμακοποιός δικαιούται να αλλάξει μονο μια φορά την εφημερία του το χρόνο, κ για πολύ σοβαρό λόγο. Είναι υπεύθυνος αυτός να βρει αντικαταστάτη φαρμακοποιό αφού ενημερώσει το σύλλογο. Ο ίδιος οφείλει να αναλάβει το κόστος διανομής των νέων εφημεριών κ να ενημερώσει τις εφημερίδες.
στ)Σε περίπτωση που στις εφημερίες έχει γίνει κάποιο λάθος από πλευράς του Συλλόγου , τότε αναλαμβάνει ο σύλλογος τη διαδικασία

Όλα αυτά ισχύουν με το ισχύον ωράριο λειτουργίας. Σε περίπτωση οποιασδήποτε αλλαγής ο σύλλογος μπορεί να αναθεωρήσει τις εφημεριες που έχουν βγει, το ωράριο αυτών καθώς κ τις απαλλαγές που έχουν πάρει οι συνάδελφοι που δεν επιθυμούν να διανυκτερεύσουν...

Χαρίσης Γιάννης