Παρασκευή 4 Οκτωβρίου 2019

Αλλαγές στις εφημερίες.- ΑΙΤΗΣΗ ΔΙΕΥΡΥΜΕΝΩΝ

Με τη σύμφωνη γνώμη της πλειοψηφίας των μελών σήμερα στη Γενική Συνέλευση, αποφασίστηκε για όσους μετέχουν στις εφημερίες
α) το σύστημα των εφημεριών, μένει ως έχει για τις υποχρεωτικές εφημερίες
β) Από πρώτη Νοέμβρη,και για πιλοτικό διάστημα,  εν όψει αντιγριπικού εμβολιασμού και για την καλύτερη εξυπηρέτηση του κόσμου ειδικά κατά την περίοδο του Μυλου, εκτός από τους 10 υποχρεωτικώς εφημερεύοντες, θα υπάρχουν και οι προαιρετικώς, πάντα στο πλαίσιο που ορίζει ο νόμος , δηλαδή το πολύ εως 9 το βράδυ, με σύσταση του συλλόγου για τις απογευματινές ώρες. Εκτιμάται ότι θα εφημερευει το 50% της δύναμης. Θα αξιολογηθούν τα αποτελέσματα.

Συνίσταται , στα μέλη επίσης που υπερβαίνουν, το 40ωρο που έχει ορίσει ο σύλλογος , έστω και για λίγα λεπτά να καταθέσουν την παρακάτω αίτηση. Λόγω φόρτου εργασίας ο σύλλογος, θα δείξει ελαστικοτητα, για την προσαρμογή στα νέα δεδομένα, οπότε καλά είναι να καταθέσετε σε πρώτη φάση , για το δίμηνο Γενάρη Φεβρουαρίου, αλλά αν μπορείτε κάντε την αίτηση λίαν εντός του Οκτώβρη, με καταληκτική ημερομηνία 30 Οκτώβρη.
ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΦΑΡΜΑΚΕΙΩΝ ΠΟΛΗΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ
ΘΕΡΙΝΟ ΩΡΑΡΙΟ
ΔΕΥΤΕΡΑ - ΤΕΤΑΡΤΗ - ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
08,00-13,30 & 17,30-21,00
ΤΡΙΤΗ & ΠΕΜΠΤΗ
08,00-14,30
προτυπο
δήλωση σε pdf

2 σχόλια:

Αλέξανδρος είπε...

Κάποτε μας έλεγαν να σπουδάσουμε για να έχουμε μια καλή δουλειά ώστε να μη δουλεύουμε σαν σκλάβοι όλη μέρα. Να χαρώ λοιπόν τους σπουδαγμένους φαρμακοποιούς που σε λίγο θα δουλεύουν μέρα νύχτα και Σαββατοκύριακα σε αντίθεση με τους μη σπουδαγμένους γκαραζιέρηδες, υδραυλικούς κ.λ.π. που τα Σαββατοκύριακα κατεβάζουν ρολά για να δουν την οικογένειά τους. Κρίμα και πάλι κρίμα για τη ζωή που ετοιμάζουν για τα παιδιά τους οι μορφωμένοι φαρμακοποιοί!!!!

Ανώνυμος είπε...

Ματαιότης ματαιοτήτων.
Και με το Χριστό κ με το Ευρώ.
Όταν "κλείσει"το μαγαζί όλοι φεύγουν με άδειες τσέπες, γι αυτό περισσότερο ελεύθερο χρόνο, περισσότερο οικογένεια, περισσότερο φίλους, κι αν για λίγους(ευτυχώς) ο χρόνος είναι χρήμα,άφες αυτοίς ού γάρ οίδασι τί ποιούσι!