Πέμπτη 10 Οκτωβρίου 2019

Επεξηγηση νέου ωραριου

Από πρωτη Νοέμβρη, Για τις Τρίτες και τις Πέμπτες, θα ισχύει , ότι ισχύει χονδρικά για τα Σάββατα. Δηλαδή, ισχύουν οι εφημερίες κανονικά, και αυτά τα φαρμακεία παραμένουν υποχρεωτικώς ανοιχτά. Σε περίπτωση που κάποιο από τα επικουρικά για κάποιο λόγο, δε θα μπορέσει να μείνει ανοιχτό , οφείλει να ενημερώσει το σύλλογο μέσω email η φαξ η τηλεφώνου. Για τα λοιπά φαρμακεια, θα εφημερεύουν προαιρετικά, όπως συμβαίνει και με τα Σάββατα εδώ και δύο χρόνια περίπου.
Τώρα για όλα τα φαρμακεία που συμμετέχουν στο συστημα εφημεριων, καλό είναι να προσκομίζουν ανά δίμηνο (καταληκτική ημερομηνία τελευταία εργάσιμη κάθε μόνου μηνα) έντυπο εις διπλούν (ένα νομαρχία και ένα σύλλογο) στο οποιο να αναφέρονται οι ώρες διεύρυνσης. Κάποιος πχ που αντί για 13.30 κλείνει στις 14.05 το μεσημέρι, καλό είναι να το αναφέρει. επίσης κάποιος που θα εφημερευει και εκτός των 8 επικουρικων, καλό είναι επίσης να το αναφέρει. Δείτε το υπόδειγμα στην παρακάτω ανάρτηση.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Όσες επεξηγήσεις και να κάνετε, ένα μένει: είστε το Δ.Σ.συλλόγου που συναινεί στην καταστρατήγηση του ωραρίου λειτουργίας των φαρμακείων και αυτό είναι κάτι που θα σας βαραίνει για πάντα.