Πέμπτη 9 Ιουλίου 2020

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΔΣ 08/07/2020

Χθες 08/07/2020 πραγματοποιηθηκε στα γραφεια του συλλογου ΔΣ παρουσια της πλειοψηφιας των μελων του.Συνοπτικα τα θεματα που μας απασχολησαν ηταν:

      1.ενημερωση για τη γενικη συνελευση του ΠΦΣ στις 04/07/2020,στην οποια εκ μερους του συλλογου μας ηταν παροντες ο προεδρος και οι εκλεκτορες Γεροκωστας,Μουργελας και Παπαπουλιος.Οι συναδελφοι Γεροκωστας και Παπαπουλιος ειναι και υποψηφιοι για το ΔΣ του ΠΦΣ και τους ευχομαστε καλη επιτυχια.
Η συνελευση ηταν κυριως εκλογοαπολογιστικη για την απερχομενη διοικηση,εγκριθηκε ο προυπολογισμος 2020/2021 και οι υποψηφιες παραταξεις κανανε προεκλογικες τοποθετησεις.
Τα δυο πολυ σημαντικα θεματα για τον κλαδο,δηλαδη η δημιουργια του Επαγγελματικου Ταμειου και η μελετη-σχεδιο Συνενωσεων αναβληθηκαν για επομενη συνελευση που θα γινει το φθινοπωρο.
    2.διορισμος απο ΠΦΣ του συναδελφου Κωνσταντινου Σαργιωτη στη θεση του παραιτηθεντος Νικου Μανου για τη θεση συμβουλου στο ΔΣ του συλλογου(ΑΠΟΦΑΣΗ ΜΕ ΑΡ. ΠΡΩΤ. 2405-03/07/2020
    3.συσταση επιστημονικης επιτροπης οπου εκτος του προεδρου συμμετεχουν και οι συναδελφοι Γκιζλης Δημητριος,Κοκκοβας Αθανασιος και Μουργελας Νικος.Σκοπος αυτης της επιτροπης ειναι να προαγει την δια βιου εκπαιδευση των μελων μας,καθως και να ασχολειται με επικαιρα θεματα  που αφορουν τη δημοσια υγεια.
Στην επιτροπη μπορει να συμμετεχει ελευθερα με προτασεις και αρθρα οποιοσδηποτε συναδελφος αρκει το περιεχομενο να προερχεται απο εγκυρες πηγες.
    4.εγκριθηκαν τα εξοδα του α εξαμηνου του συλλογου
    5.εγκριθηκε σε πρωτη φαση η συμμετοχη του συλλογου στις εργασιες αναμορφωσης και συντηρησης του κτιριου
    6.οριστηκε νεα ημερομηνια (ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2020) για την αναβληθεισα ημεριδα με θεμα ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΠΩΛΗΣΗ ΣΤΟ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ
    7.αποφασιστηκε να τυπωσουμε ταυτοτητες μελων καθως και αυτοκολλητα για τα ιχ
    8.εγκριθηκε η αγορα εκτυπωτη-φαξ-σκανερ για τα γραφεια
    9.εγινε ενημερωση για τα επιδοτουμενα προγραμματα ΛΑΕΚ και ΕRASMUS
   10.εγκριθηκε απο τη eurobank η προμηθεια e-pos .Ετσι δινεται η δυνατοτητα σε ολους να πληρωνουν διαδικτυακα μεσω web banking και χρηση της πιστωτικης τους καρτας.
   11.εξελιξεις πανδημιας COVID-19 

Δεν υπάρχουν σχόλια: