Τρίτη 11 Φεβρουαρίου 2020

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΙΑΤΑΚΤΙΚΕΣ ΣΙΤΙΣΗΣ ΚΑΙ ΔΩΡΟΚΑΡΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ EDENRED




(η ομιλια εγινε την πεμπτη 06/02 στα γραφεια του συλλογου.αποριες και ερωτησεις στον κ Τσιρο)


«Θα θέλαμε να σας παρουσιάσουμε συγκεκριμένες λύσεις μας που θεωρούμε ότι ταιριάζουν με τις ανάγκες της επιχείρησης σας: Ticket Restaurant Card® , Ticket Compliments Gift Card® και Spendeo Card®.

Συνημμένα, σας αποστέλουμε τις παρουσιάσεις των λύσεων που θα μπορούσαν να γίνουν ενα ευέλικτο εργαλείο για την εταιρεία σας λόγω της ειδικής φορολογικής τους μεταχείρισης για την ίδια και τους εργαζόμενους της:


-             Διατακτικές Σίτισης Ticket Restaurant®

Χρησιμοποιούνται στα 7.500 συνεργαζόμενα σημεία εστίασης & καταστήματα τροφίμων (supermarket) του δικτύου μας , για την αξιοποίηση της δυνατότητας παροχής σίτισης έως 6€ ημερησίως x 22 ημέρες x 11 μήνες ανά εργαζόμενο, με φορολογική απαλλαγή για την εταιρεία και το προσωπικό.

Εναλλακτικά, η ίδια υπηρεσία υπάρχει σε ηλεκτρονική μορφή, με την Ticket Restaurant Card®.

Συνοπτικά σας παραθέτουμε τις σημαντικότερες διαφοροποιήσεις που προσφέρει η υπηρεσία μας και τα πλεονεκτήματα τους:

Δυνατότητα χρήσης της Ticket Restaurant Card σε οποιοδήποτε σημείο σίτισης και κατάστημα τροφίμων εχει POS, εξυπηρετώντας έτσι κάθε αναγκη των εργαζομένων σας.
•            Δυνατότητα αυτόματης φόρτισης των καρτών  σε συγκεκριμένη ημερομηνία εαν το επιθυμεί η εταιρία, απλοποιώντας τις διαδικασίες και εξοικονομώντας χρόνο για το κάθε τμήμα.
•            Μηνιαίο report που θα αφορά τις φορτίσεις ανα κάρτα και ανα εργαζόμενο.
•            Δυνατότητα ένταξης του κυλικείου της εταιρίας σας για την αποδοχή της Ticket Restaurant Card.
•            Φόρτωση σε 2-3 εργάσιμες αντί των 6 εργάσιμων που ισχύουν στις διατακτικές
•            Διαχειριστικά οφέλη που αφορούν τη μηνιαία διανομή των Διατακτικών καθώς πλέον θα γίνεται φόρτωση της κάθε κάρτας με το ποσό που αντιστοιχεί
•            4 ψήφιο PIN που αφορά την ασφάλεια ωστε να μην μπορεί να την χρησιμοποιήσει οποιοσδήποτε. Επίσης σε περίπτωση απώλειας γίνεται επανέκδοση και το ποσό μεταφέρεται στη νέα κάρτα
•            Συναλλαγή με το ακριβές ποσό  χωρις να χάνονται τα ρέστα καθώς απο την κάρτα αφαιρείται το πραγματικό ποσό της συναλλαγής
•            Μεγαλύτερη διάρκεια ζωής καθώς η κάρτα διαρκεί για 3 χρόνια και το ποσό μεταφέρεται και στο επόμενο έτος
•            Δυνατότητα παρακολούθησης για τον χρήστη μέσω Mobile App (Ticket On The Go Cards Edition) τόσο του υπολοίπου όσο και ολων των συναλλαγών που έχουν γίνει. Το App είναι δωρεάν για iOS και Android περιβάλλον


-             Δωροκάρτες Ticket Compliments Gift Card®

Προφορτωμένες κάρτες που μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε όλο το δίκτυο MasterCard, οι οποίες είναι ανώνυμες και μπορούν να φορτωθούν εφάπαξ μέχρι 150€/ κάρτα.
Η χρήση τους μπορεί να γίνει εντός και εκτός Ελλάδος καθώς και για on-line αγορες. Πρόκειται για μία εξαιρετικά χρήσιμη επιλογή στο πλαίσιο παροχών σε είδος έως 300€/χρόνο ανά εργαζόμενο χωρίς φορολογική επιβάρυνση για την εταιρεία και τους εργαζόμενους.


-         Spendeo Cards®: Αποτελεί ένα ιδιαίτερα σύγχρονο εργαλείο διαχείρισης, εταιρικών εξόδων, που συνδυάζει ευέλικτη χρήση και έλεγχο, τόσο για τις εταιρίες, όσο και για τους εργαζόμενους που βρίσκονται συνεχώς εν κινήσει. Απλοποιώντας τη διαδικασία των εξοδολογίων και έχοντας τον απόλυτο έλεγχο της κάρτας βάσει εμπορικής πολιτικής ανά εργαζόμενο , μειώνεται άμεσα ο χρόνος και το κόστος διαχείρισης των εταιρικών εξόδων.
Επίσης, με τη χρήση της Spendeo Card :
•            Διασφαλίζεται η εκπιπτόμενη δαπάνη αφού η κάρτα μπορεί να χρησιμοποιηθεί αυστηρά σε κατηγορίες σχετικές με το εκάστοτε ταξίδι(εστιατόριο, ξενοδοχείο, ΜΜΜ, ενοικίαση αυτοκινήτου, καύσιμα).
•            Εξάλειψη διαχειριστικού κόστους καταχώρησης των σχετικών τιμολογίων και αποδείξεων με το εκάστοτε εκτός έδρας ταξίδι.
•            Εξασφαλίζεται ο πλήρης έλεγχος ανά εργαζόμενο αφού η κάρτα εκδίδεται με το ονοματ/μο του (προαιρετικά) και την επωνυμία της εταιρίας σας.
•            Εξάγεται εξοδολόγιο από το κάθε χρήστη ατομικά και από το διαχειριστή συνολικά ανά πάσα στιγμή.
•            Μπορείτε μέσω της πλατφόρμας σε πραγματικό χρόνο, να παρακολουθείτε τις κινήσεις και τη χρήση της κάρτας.
•            Δυνατότητα άμεσης φόρτωσης της κάρτας άρα και απόδοσης του ποσού του κάθε δικαιούχου.
•            Δυνατότητα έκτακτης φόρτωσης των καρτών μέσω του application της πλατφόρμας Spendeo που μπορεί να έχει κάθε χρήστης στη συσκευή του.
•            Δυνατότητα άμεσης επιστροφής των χρημάτων, με την επάνοδο του εργαζομένου, από τη κάρτα του στο κεντρικό λογαριασμό της Εταιρίας σας.
•            Αποδεικνύεται μέσω του ηλεκτρονικού report η χρήση του ποσού για έξοδα σίτισης κλπ, ώστε να αποφεύγεται η ένταξη μέρους του ποσού στο εισόδημα των εργαζομένων και πολλά επιπλέον οφέλη.»


Ενημερωτικά, επισυνάπτεται επίσης, ο σχετικός νόμος 4172/2013 που αφορά την παροχή σίτισης έως 6€ ημερησίως x 22 ημέρες x 11 μήνες = 1.452€ ετησίως ανά εργαζόμενο (άρθρο 14 παράγραφος 1ζ ), όπως και την παροχή σε είδος έως 300€ ετησίως (άρθρο 13 παράγραφος 1). Επίσης ,ο 2336/1995 που αναφέρεται σε κοινωνικοασφαλιστικές εισφορές.

Επιπροσθέτως, σε συνέχεια των όσων είπαμε θα προχωρήσουμε με προνομιακή τιμολόγηση των μελών του Συλλόγου, όπως αναφέρθηκε εχθές στην ενημέρωση. 


Στην διάθεση σας για οποιαδήποτε ερώτηση – διευκρίνηση.


Με εκτίμηση,
Χρήστος Τσίρος
 Ασφαλιστικός Σύμβουλος
Πρόεδρος του συλλόγου 
Νέων Επιχειρηματιών Τρικάλων Καρδίτσας  
Master Dealer Watt volt
Τρίκαλα Καλαμάτα 5 42100
m: 6936740802   t:24311 00309 f: 24313 00197
Γραμματεία  trikala.tsiros@gmail.com
Προσωπικό tsiroschristos@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: