Πέμπτη 15 Ιουνίου 2017

ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΙΣ 21.00 ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΓΣ (ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ) ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΡΙΚΑΛΩΝ ΚΑΙ ΚΑΛΑΜΠΑΚΑΣ για να συζητήσουν για τις θερινές διακοπές.
Παρακαλούνταί όλα τα μέλη να ενδιαφερθούν, να έλθουν να εκφράσουν την άποψη τους, για αποφυγή προστριβών. Αυτό μου μας ενδιαφέρει είναι να τοποθετηθούν όλοι ξεκάθαρα από πριν , για το πόσο μπορούν να κλείσουν και για πόσο, αλλά να μας το πουν από πριν.
Οι προτάσεις που υπάρχουν προς το παρόν είναι για
α)κλείσιμο 2 εβδομάδων με τα γνωστά γκρουπ 8-23 Ιουλίου και 5-20 Αυγούστου.
β) κλείσιμο 2 εβδομάδων μεσοβδόμαδα πχ   12-25 Ιουλίου και 9-23 Αυγούστου.
γ) κλείσιμο 2 εβδομάδων στα 4 άνωθεν γκρουπ. Η πρόταση α κερδίζει ένα σκ Διακοπές , η β κερδίζει περισσότερες μέρες ΕΟΠΥΥ, θα μας κουράσει ίσως λίγο ως ΔΣ για τις εφημερίες αλλά δίνει μεγαλύτερη ευελιξία στα μέλη
δ) μερικά (ελάχιστα για την ακρίβεια) μέλη εκδήλωσαν αδυναμία και επιθυμία για λιγότερο διάστημα αλλά θέλουμε να ακουστούν οι απόψεις τους και από κοντά.
ΚΑΘΕ ΑΠΟΨΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕΒΑΣΤΗ, αρκεί να ανακοινωθεί.
Να σημειωθεί για τους συναδέλφους τους δήμους Πύλης. Θα βγει ένα προσχέδιο με τις εφημερίες μέχρι και τον Οκτώβριο . Επειδή εφημερεύουν και αυτοί, να  δώσουν ιδιαίτερη βάση και αν έχουν κάποιο θέμα με τις διακοπές τους να τα βρουν μεταξύ τους και να ενημερώσουν εγκαιρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: