Δευτέρα 4 Ιουνίου 2018

ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΛΕΙΣΙΜΟΘΕΡΙΝΩΝ ΔΙΑΚΟΠΩΝ

ΕΠΕΙΓΟΝ
ΔΗΛΩΣΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΑΜΕΣΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΤΕ ΘΑ ΚΛΕΙΣΕΤΕ
ΟΙ ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΜΕΧΡΙ τις 15ΙΟΥΝΙΟΥ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΝΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΝ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΙ ΚΛΗΡΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΔΟΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΟΙΡΑΣΤΟΥΝ!

1) την αίτηση σας προς τη σύλλογο για το διάστημα που επιθυμειτε να είστε κλειστοί
2) για τις 2 εβδομάδες που θα είστε ανοιχτοί,  όσοι επιθυμείτε μόνο,   να εξαιρεθείτε από τις εφημερίες αποκλειστικά  για το διάστημα των θερινών διακοπών, .
3) Όσοι δε συμμετέχουν στις εφημερίες, δε χρειάζεται να υποβάλλουν ξεχωριστο χαρτί απαλλαγής για τις θερινες εφημερίες, αρκεί να προσοκομίσουν την αίτηση διακοπών η οποία θα κατέχει ταυτόχρονα και θέση απαλλαγής
4) Όσοι καθυστερήσουν, συμμετείχαν ή όχι στις εφημερίες, ο σύλλογος ίσως ορίσει και για αυτούς εφημερίες σε αυθαιρετο  διάστημα, εφόσον το κρίνει απαραίτητο για την ομαλή διεξαγωγή των εφημεριών.
5) Για την ομαλη διεξαγωγή των εφημεριών πρώτα θα εγκριθούν οι προτεινόμενες περίοδοι διακοπών και μετά οι υπόλοιπες, μετά τη δυνατότητα έκδοσης των εφημεριών.

ΕΠΙΣΗΜΑΙΝΟΥΜΕ ότι για να κλείσει ο οποιοσδήποτε φέτος , απαιτείται πρέγκριση από την περιφέρεια , οπότε πρέπει να μαζευτούν νωρίς οι αιτήσεις, διαφορετικά το πρόστιμο ξεκινάει α) με φυλάκιση έως έξι (6) μηνών και β) με απόφαση του αρμόδιου Περιφερειάρχη με χρηματικό πρόστιμο από τρεις χιλιάδες (3.000) ευρώ έως είκοσι χιλιάδες (20.000) ευρώ, και σε περίπτωση υποτροπής με πρόσκαιρο κλείσιμο του φαρμακείου από δύο (2) έως έξι (6) μήνες.




Τα προτεινόμενα γκρουπ θα διαμορφωθούν ως εξής:


Α ΠΕΡΙΟΔΟΣ :  14 / ΙΟΥΛΙΟΥ            εως        και    29 / ΙΟΥΛΙΟΥ

Β ΠΕΡΙΟΔΟΣ :   11/ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ       εως        και   26/ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ
-





Σε μία περίοδο, όπου ο ιδιωτικός τομέας πλήγεται όσο κανένας άλλος, είναι πολύ σημαντική αυτή η ξεκούραση, αλλά και για να τηρηθεί η υποχρέωση προς τους υπαλλήλους της ελάχιστης άδειας των δέκα ημερών κατά τη θερινή περίοδο.

 Είμαστε από τους ελάχιστους συλλόγους που το κρατάμε, και μπορούμε και εμείς, έστω για αυτό το λίγο χρονικό διάστημα να κλείσουμε τα φαρμακεία μας και να κάνουμε διακοπές ως άνθρωποι, τόσο εμείς όσο και οι υπάλληλου μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: