Τρίτη 11 Μαρτίου 2014

ΝΕΕΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 14 ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΑ 17 ΜΑΡΤΙΟΥ

ΑΘΗΝΑ 11/3/2014
Το ΔΣ του ΠΦΣ που συνήλθε στις  11/3/2014 αποφάσισε ομόφωνα να αναστείλει την κινητοποίηση για τις ερχόμενες ημέρες και να συνεχίσει  την απεργία την Παρασκευή 14 και την Δευτέρα 17 Μαρτίου.
Οι φαρμακοποιοί αντιστέκονται στην εφαρμογή των μέτρων που θέλει να επιβάλει μέσω της μελέτης του ΟΟΣΑ, η Τρόικα  και το Υπουργείο Ανάπτυξης.
Παράλληλα με δεδομένη την κοινωνική ευαισθησία μας, δίνουμε την ευκαιρία σε όσους έχουν ανάγκη να προμηθευθούν τα φάρμακα τους και να μην δημιουργηθεί  οποιαδήποτε πρόβλημα στην φαρμακευτική περίθαλψη του ελληνικού λαού.
Η Τρόικα αποβλέπει στην διάλυση της φαρμακευτικής  περίθαλψης και την ικανοποίηση των βλέψεων συγκεκριμένων οικονομικών συμφερόντων που επιθυμούν :
·         Τα φάρμακα στα σούπερ μάρκετ
·         Τις αλυσίδες φαρμακείων στα χέρια ιδιωτών κεφαλαιούχων
·         Τα εξοντωτικά ωράρια λειτουργίας των φαρμακείων που καταστρέφουν την προσωπική σχέση φαρμακοποιού – ασθενούς .
Το ΔΣ του ΠΦΣ θα συνεδριάσει εκ νέου την Δευτέρα 17 Μαρτίου για να εκτιμήσει την πορεία των διαπραγματεύσεων της  Τρόικας με την Κυβέρνηση . 

                                               ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ 

ΦΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ: ΘΑ ΘΕΛΑΜΕ ΝΑ ΣΥΓΧΑΡΟΥΜΕ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ ΠΟΥ ΤΗΡΗΣΑΝ, ΟΧΙ ΣΤΟ 99, ΑΛΛΑ ΣΤΟ 100% ΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ! ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΠΟΡΕΙΑ ΘΑ ΠΑΜΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΡΧΟΜΕΝΗ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ!

Δεν υπάρχουν σχόλια: