Τρίτη 15 Φεβρουαρίου 2011

Νεες εφημεριες

Πατήστε εδώ  
για τις εφημερίες

Ατομικά φαίνονται κ εδώ

Να σας ενημερώουμε ότι λόγω αποχώρησης μέλους από τις εφημερίες, είναι διαθέσιμη η
εφημερία του Μεγάλου Σαββάτου εως τις 12 τα μεσάνυχτα. Όποιος ενδιαφέρεται να επικοινωνήσει με το σύλλογο....

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

4 Ασφαλιστικά ταμεία ζητούν να ανοίξουν δικά τους φαρμακεία
Φεβρουάριος 16, 2011 από mypharm

Τη δυνατότητα να λειτουργούν φαρμακεία μέσα στα Ασφαλιστικά Ταμεία ζητούν οι εκπρόσωποι της Ομοσπονδίας Αυτοδιαχειριζόμενων Ταμείων Υγείας Ελλάδος. Μέλη της, τέσσερα Αυτοδιαχειριζόμενα Αλληλοβοηθητικά Ταμεία Υγείας, και συγκεκριμένα το ΑΤΠΣΥΤΕ (Αλληλοβοηθητικό Ταμείο Περίθαλψης Συλλόγου Υπαλλήλων Τραπέζης Ελλάδος), ο ΕΔΟΕΑΠ (Ενιαίος Δημοσιογραφικός Οργανισμός Επικουρικής Ασφάλισης και Περίθαλψης), το ΤΥΠΑΤΕ (Ταμείο Υγείας Προσωπικού Αγροτικής Τράπεζας) και το ΤΥΠΕΤ (Ταμείο Υγείας Προσωπικού Εθνικής Τράπεζας).

Σε επιστολή τους προς τον πρωθυπουργό, την οποία κοινοποιούν στις ηγεσίες των υπουργείων Υγείας και Εργασίας, οι εκπρόσωπου της Ομοσπονδίας τονίζουν ότι τα εν λόγω Ταμεία είναι απολύτως συνεπή απέναντι στις υποχρεώσεις τους προς τρίτους (φαρμακευτικούς συλλόγους, δημόσια και ιδιωτικά νοσηλευτικά ιδρύματα).

«Ζητούμε ως αυτονόητο δικαίωμά μας να μας δοθεί η δυνατότητα να λειτουργούμε φαρμακεία στα Ασφαλιστικά μας Ταμεία με σκοπό τη διασφάλιση των οικονομικών και την απρόσκοπτη εξυπηρέτηση των ασφαλισμένων μας.

Συγκεκριμένα,η αξιοποίηση, επ' ωφελεία των μελών μας, του μέχρι σήμερα ισχύοντος ποσοστού κέρδους στην αλυσίδα διακίνησης φαρμάκου, μπορεί να αποτελέσει βασικό μοχλό στη διαρκή μας προσπάθεια για εξορθολογισμό των δαπανών μας», επισημαίνουν.

Σημειώνεται ότι τα παραπάνω τέσσερα Ταμεία αριθμούν 110.000 ασφαλισμένους και 1.000 εργαζόμενους.

fst είπε...

ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕ ΜΕ ΕΝΟΧΛΕΙ ΑΝ ΤΟ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΤΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΤΑΜΕΙΑ (ΤΡΑΠΕΖΙΚΩΝ ΠΟΥ ΗΔΗ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΜΕΤΡΗΤΟΙΣ) ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΥΣ Κ ΜΟΝΟ ΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΙΔΙΟΜΟΡΦΗ ΜΟΡΦΗ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟΥ. ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΛΙΓΟ ΧΛΩΜΟ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΟΥΝ ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΣΘΕΝΕΙΣ. ΠΟΣΕΣ ΩΡΕΣ ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΤΟ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ, ΘΑ ΕΦΗΜΕΡΕΥΕΙ, ΘΑ ΚΛΕΙΝΕΙ ΓΙΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ???
ΣΑΒΒΑΤΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΧΤΟ???
ΕΜΠΟΡΙΚΗ, ΑLPHA BANK Κ ΕΤΕ ΕΧΟΥΝ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ, ΜΗ ΜΗΔΕΝΙΚΟ ΤΖΙΡΟ ΓΙΑ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ. Κ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΣΤΟΝ ΑΣΘΕΝΗ ΝΑ ΔΙΑΛΕΓΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟ? Ή ο Γαλατσιώτης θα κάνει 2 ώρες να πάρει τα φάρμακα απο το φαρμακείο του ΤΥΠΕΤ στην Κηφησια?
Κ ΑΝ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ Κ ΔΙΚΙΑ ΤΟΥΣ ΚΛΙΝΙΚΗ ΜΕ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΟ ΙΑΤΡΟ???

Προφανώς επιθυμούν ακόμα μια εξαίρεση από το πληθυσμιακό , ακόμα μια εξαίρεση απο το ιδιοκτησιακό , ακόμα μια εξαίρεση από το χωροταξικό.

ΣΤΗΜΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ...
ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΣΙΓΟΥΡΑ ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΚΕΡΚΟΠΟΡΤΕΣ Κ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΠΑΝΩ ΣΤΑ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΠΑΤΗΣΟΥΝ ΟΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΠΟΥ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ...