Σάββατο 1 Απριλίου 2023

ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΕ ΤΑ ΤΑΜΕΙΑ : KAMIA EKΠΡΟΘΕΣΜΗ ΥΠΟΒΟΛΗ ΔΕ ΘΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΔΕΚΤΗ

Αγαπητοί συνάδελφοι

Μας πήραν τηλέφωνο από τον ΕΟΠΥΥ, και από τον ΠΦΣ. Παρατηρείται ότι συστηματικά κάποια άτομα καθυστερούν τις υποβολές των φακέλων. Βάσει οδηγιών

* Μετά το τέλος της τελευταίας ημέρας κατάθεσης φακέλων,  εκείνο το μεσημέρι οι φάκελοι θα κλείνουν τόσο στον ΕΟΠΥΥ , όσο και στο σύλλογο. Το επόμενο πρωί πρωί , φεύγουν. ΚΑΝΕΝΑΣ ΦΑΚΕΛΟΣ ΔΕ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΔΕΚΤΟΣ ΕΚΠΡΟΘΕΣΜΑ, και το πιο πιθανόν είναι να πάτε σε εκ των υστέρων υποβολή, η οποία θα καθυστερήσει για υπερβολικό χρόνο την  πληρωμη σας. 

ΓΙΑ ΤΟ ΛΟΓΟ ΑΥΤΌ ΦΡΟΝΤΙΣΤΕ

1) Να ελέγχετε τις συνταγές σας συστηματικά, και να μην αφήνετε εκρεμότητες με ιατρούς ως την τελευταία στιγμή

2) Οι φάκελοι του ΕΟΠΥΥ , τόσο στο σύλλογο, όσο και στον ΕΟΠΥΥ πρέπει μέχρι την 5η εργάσιμη το μεσημέρι , να έχουν κατατεθεί. Υπάρχει ρητή εντολή, την επόμενη ημέρα να φεύγουν με κούριερ το πρωι

3)Οι φάκελοι των μικροταμείων,(ΓΕΣ, ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ, ΤΥΠΕΤ, ΑΠΣΥΤΕ , ΤΤΕ κτλ) θα κατατίθενται το πολύ ως τις 12 του μηνός στο σύλλογο, μιας και 15 ο φάκελος πρέπει να φεύγει.  

Κοινώς για το μήνα Απρίλιο , καταληκτική ημερομηνία παραλαβής είναι

* για τον ΕΟΠΥΥ  07/04/2023

* για τα μικροταμεία Τετάρτη 12/04/2023

 ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΑ ΜΙΚΡΟΤΑΜΕΙΑ

* Όσοι έχετε πολλές συνταγές , τις στέλνετε και ανα μήνα. Άν έχετε λίγες το μήνα, πχ κάτω από 10, να τις στείλετε είτε ανα 3μηνο, το οποίο είναι και το πιο βολικό, είτε ανά 6μηνο.

Σε περίπτωση που υποβάλλετε συγκεντρωτικά, ο φάκελος μέσα θα έχει ΕΝΑ ΤΙΜΟΛΟΓΙΟ (όχι πχ 3 τιμολόγια ανά μήνα) και ΜΙΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΤΙΚΗ εις τριπλούν. Στο τέλος του χρόνου, πάντα να στέλνετε συνταγές, ακόμα και μία ας είναι , γιατί με το mydata, πρέπει να ανεβούν σωστά στο σύστημα του μικροταμείου. Δηλαδή , το Δεκέμβριο καλή ώρα, θα πρέπει εως 12 Γενάρη, να το στέιλετε, ακόμα και με μία συνταγή, γιατί αλλάζει η χρήση του έτους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: