Σάββατο 7 Νοεμβρίου 2020

6ο ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΙΚΌ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ

 Σας προσκαλούμε να πραγματοποιήσετε την εγγραφή σας στο 6ο Πανθεσσαλικό Φαρμακευτικό Συνέδριο που θα διεξαχθεί στη Λάρισα και θα μεταδοθεί διαδικτυακά σε όλη την Ελλάδα το Σαββατοκύριακο 28 και 29 Νοεμβρίου μέσα από τη σελίδα https://www.panthessaliko.gr/


     Το θέμα του Συνεδρίου «Κάθε ανάσα έχει αξία. Ο ρόλος του φαρμακοποιού στην αντιμετώπιση των αναπνευστικών προβλημάτων» είναι επίκαιρο και οι ομιλίες αναμένεται να παρουσιάσουν εξαιρετικό ενδιαφέρον.


     Οι εγγραφές είναι ελεύθερες και δωρεάν και αφορούν τους φαρμακοποιούς - μέλη του ΙΔΕΕΑΦ οι οποίοι θα πάρουν 9 μόρια συνεχιζόμενης φαρμακευτικής εκπαίδευσης αλλά και τους βοηθούς, τους υπαλλήλους φαρμακείων, τους φοιτητές φαρμακευτικής, τους εργαζομένους στη φαρμακευτική αγορά κλπ.

    

     Παράλληλα με την εγγραφή καλούμε όλους τους συναδέλφους φαρμακοποιούς να απαντήσουν στις ειδικά διαμορφωμένες ερωτήσεις που επιλέξαμε στα πλαίσια μιας οργανωμένης έρευνας η οποία ξεκίνησε με σκοπό να επικοινωνήσουμε μεταξύ μας καλύτερα πάνω στα πλέον σημαντικά ζητήματα που απασχολούν τον κλάδο. Τα αποτελέσματα της έρευνας θα συζητηθούν στο Συνέδριο.

    

     Θα χαρούμε να σας έχουμε κοντά μας υπό τις ιδιαίτερες αυτές συνθήκες ξεπερνώντας μαζί τις δύσκολες καταστάσεις που βιώνουμε και αποδεικνύοντας στην πράξη ότι παραμένουμε ενεργοί, με διάθεση για μεταξύ μας αλληλεπίδραση, με δίψα για παραπάνω γνώσεις και επικαιροποιημένες πληροφορίες σχετικά με την πανδημία, με ενεργητικότητα ώστε να συνεχίσουμε κανονικά τη ζωή μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: