Παρασκευή 15 Απριλίου 2016

ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ ΣΕΜΙΝΑΡΙΩΝ!

webinars

εγγραφή στα online σεμινάρια φαρμακοποιών

ΝΕΟ

9o WEBINAR

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟΝ ΣΑΚΧΑΡΩΔΗ ΔΙΑΒΗΤΗ ΤΥΠΟΥ 2

13 Απριλίου -
27 Απριλίου

Χορηγός:
χορηγός

ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ

8o WEBINAR

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟ ΔΙΑΒΗΤΙΚΟ ΟΙΔΗΜΑ ΩΧΡΑΣ ΚΗΛΙΔΑΣ

6 Απριλίου -
20 Απριλίου

Χορηγός:
χορηγός
 
  • Τα σεμινάρια είναι δωρεάν και μπορούν να τα παρακολουθήσουν μόνο φαρμακοποιοί.
     
  • Εγγραφή: Για την παρακολούθηση χρειάζεται να έχει πραγματοποιηθεί εγγραφή. - Για την εγγραφή ο φαρμακοποιός δηλώνει τα στοιχεία του και, μετά την πιστοποίηση της φαρμακευτικής του ιδιότητας, του αποστέλλεται e-mail αποδοχής.- Η εγγραφή γίνεται μια φορά και αφορά το σύνολο των σεμιναρίων κάθε έτους. Κάθε φαρμακοποιός που έχει κάνει εγγραφή στα σεμινάρια προηγούμενων εκπαιδευτικών περιόδων, θα μπορεί να κάνει Είσοδο για να τα παρακολουθήσει. - Οι ήδη εγγεγραμμένοι στα σεμινάρια δεν χρειάζεται να επαναλάβουν την εγγραφή τους.
     
  • Μετάδοση: Τα σεμινάρια θα μεταδίδονται live ή μαγνητοσκοπημένα και θα είναι διαθέσιμα για 14 μέρες. Επιπλέον, θα υπάρχουν και περίοδοι επαναλήψεων όλων των σεμιναρίων.
     
  • Ερωτήσεις: Σε κάθε σεμινάριο θα υπάρχει δυνατότητα υποβολής ερωτήσεων από τους φαρμακοποιούς που το παρακολουθούν. Στα μαγνητοσκοπημένα σεμινάρια οι απαντήσεις θα αναρτώνται το αργότερο μία εβδομάδα από την τελευταία μέρα προβολής του κάθε σεμιναρίου.
     
  • Πιστοποίηση συμμετοχής: Για να πιστοποιηθεί η παρακολούθηση των σεμιναρίων, ο φαρμακοποιός πρέπει να αποστείλει απαντημένο το ερωτηματολόγιο, που εμφανίζεται στην οθόνη του σε κάθε σεμινάριο. Για την πιστοποίηση παρακολούθησης δεν είναι απαραίτητο να έχουν απαντηθεί σωστά όλες οι ερωτήσεις.
     
  • Πιστοποιητικό παρακολούθησης: Οι συμμετέχοντες μπορούν να λάβουν πιστοποιητικό παρακολούθησης από το ΙΔΕΕΑΦ στο τέλος κάθε έτους, εφόσον παρακολούθησαν το 60% των σεμιναρίων.
     
  • Επιβράβευση: Τα ονόματα των συμμετεχόντων που έχουν απαντήσει σωστά σε όλες τις ερωτήσεις κάθε σεμιναρίου θα αναρτώνται στην ιστοσελίδα του ΙΔΕΕΑΦ, δύο μέρες μετά την ολοκλήρωση της επανάληψης των σεμιναρίων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: