Δευτέρα 8 Σεπτεμβρίου 2014

Ωράριο λειτουργείας Σαββάτων

ΕΠΕΙΓΟΝ- ΨΗΦΙΣΤΕ ΑΜΕΣΑ! 
ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ - ΜΗΝ ΤΟ ΑΓΝΟΕΙΤΕ!

Αγαπητοί συνάδελφοι,
Καλό φθινόπωρο.
Μετά τη νομοθεσία που επιτρέπει ελεύθερο ωράριο φαρμακείων, πλέον στους περισσότερους συλλόγους όπως θα ξέρετε έχει διευρυνθεί. Όπως συζητήθηκε στην προηγούμενη γενική συνέλευση το θέμα των Σαββάτων ξαναμπαίνει από ομάδα φαρμακείων οι οποίοι επιθυμούν να μείνουν ανοιχτοί τα Σάββατα στην πόλη των Τρικάλων. Το ΔΣ στη συνέλευση που έγινε την προηγούμενη Τρίτη συζήτησε το θέμα και προσπάθησε να βρει προτάσεις,  ώστε να λειτουργήσουμε ομαδικά ως σύλλογος με γενικό ωράριο και όχι ο καθένας μεμονωμένα. Το ΔΣ αποφάσισε να ερωτηθεί ο καθένας σας χωριστά για να έχουμε μια πλήρη άποψη των προθέσεων σας. Η πρόταση της ενιαίας γραμμής του ΔΣ είναι να υποχωρήσει αυξάνοντας τα εφημερεύοντα του Σαββάτου ( διπλάσιος αριθμός από 8 εφημερεύοντα σε 16 με ωράριο 09.00 -14.00 ) ώστε κάθε φαρμακείο να κάνει ένα Σάββατο το μήνα. Ούτε όμως αυτή η πρόταση έγινε αποδεκτή από την ομάδα των φαρμακοποιών η οποία αντιπρότεινε τα φαρμακεία να ανοίγουν μισά το ένα Σάββατο, τα μισά το άλλο Σάββατο. Εδώ όμως δημιουργείται το θέμα τα συστεγασμένα να είναι κάθε Σάββατο ανοιχτά και να μην μπορεί να ελεγχθεί η κατάσταση. Επειδή το θέμα είναι σοβαρότατο, σε πρώτη φάση επικοινωνήστε με τη Γλυκερία στο 2431030092 εντός της εβδομάδας και διατυπώστε τις απόψεις σας. Μετά θα κάνουμε γενική Συνέλευση και θα πάρουμε απόφαση πως θα κινηθούμε.
Προτάσεις
1) Μένουμε ως έχει 
2) Ανοιχτοί 1 Σάββατο το μήνα
(Αυτές τις 2 προτάσεις πιθανό να τις απορρίψει η ομάδα που θέλει Σάββατο
3) Μισοί το ένα μισοί το άλλο
4) Όλα τα Σάββατα ανοιχτά
5) Άλλη πρόταση
Τη γνώμη τους για το ωράριο που επιθυμούν να ακολουθήσουν η ήδη ακολουθουν να γνωστοποιήσουν και η περιφέρεια , ατομικά ο καθένας, καθώς και της Πύλης για την Πύλη, της Φαρκαδόνας για τη Φαρκαδόνα και της Καλαμπάκας για την Καλαμπάκα

Το ΔΣ ΠΉΡΕ ΕΠΊΣΗΣ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΝΑ ΜΕΙΩΣΕΙ ΤΗΝ ΕΤΗΣΙΑ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΑΠΟ 120 ΣΕ 100 ΕΥΡΩ, . ΑΝ ΥΠΑΡΖΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΑΝΤΙΡΡΗΣΗ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΤΕΙ ΣΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ. ΘΑ ΣΑΣ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΘΑ ΕΙΣΠΡΑΧΤΕΙ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: