Δευτέρα 22 Απριλίου 2013

Συγκέντρωση σε τρόφιμα και κάθε είδος οικιακής χρήσης τα οποία θα προσφερθούν δωρεάν στις άπορες οικογένειες

ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΣ ΤΡΙΚΚΗΣ & ΣΤΑΓΩΝ
ΙΕΡΟΣ ΝΑΟΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΦΑΝΕΡΩΜΕΝΗΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ
ΦΙΛΟΠΤΩΧΟ ΤΑΜΕΙΟ ΙΕΡΟΥ ΝΑΟΥ
25ης ΜΑΡΤΙΟΥ ΤΕΡΜΑ, Τ.Κ. 42100 - ΤΡΙΚΑΛΑ
Τηλ. Ιερού Ναού 24310 28003

Αγαπητοί μου αδελφοί,

Είναι σε όλους γνωστή η οικονομική κρίση που διανύουμε ως ελλαδική κοινωνία. Με την παρούσα επιστολή θα θέλαμε να αναδείξουμε το θέμα ότι για κάποιες οικογένειες η κατάσταση αυτή είναι πολύ δύσκολη μέχρι και αφόρητη. Είναι ώρα να απαλύνουμε αυτή την κατάσταση με την αγάπη μας και την οργανωμένη φιλανθρωπία προς τον πλησίον μας που είναι ικανή να επουλώσει τις οποιεσδήποτε πληγές. Το Φιλόπτωχο Ταμείο της ενορίας μας δραστηριοποιείται από χρόνια, βοηθώντας ανθρώπους και οικογένειες που πάσχουν ποικιλοτρόπως.

Για την αντιμετώπιση της προκείμενης οικονομικής δυσπραγίας απευθυνόμαστε και σ’ εσάς να στηρίξετε το έργο μας σε τρόφιμα και κάθε είδος οικιακής χρήσης τα οποία θα προσφερθούν δωρεάν στις άπορες οικογένειες.

Έτσι όλοι μαζί θα σηκώσουμε το βάρος των δυσκολεμένων οικογενειών.
Ο Απόστολος Παύλος απευθυνόμενος στους χριστιανούς της Γαλατίας λέει τα εξής: «αλλήλων τα βάρη βαστάζετε και ούτως αναπληρώσατε τον νόμον του Χριστού». (Γαλ. Στ΄ 2) Βοηθείστε ο ένας τον άλλο, κι έτσι θα τηρείτε τον νόμο του Χριστού.

Η προσπάθεια ενισχύσεως των δυσκολεμένων συμπολιτών μας θα συνεχισθεί μέχρις ότου ξεπερασθούν τα προβλήματα. Ο αγώνας μας για την αξιοπρεπή επιβίωση όλων των οικογενειών της πόλης μας δεν θα πρέπει να αφήσει κανέναν αδιάφορο.
Θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε εκ των προτέρων για την ανταπόκριση και την στήριξη σας στην προσπάθεια μας γιατί όλοι μαζί μπορούμε να κάνουμε περισσότερα.

Με Αγάπη Χριστού,

Ο εφημέριος π. Στέργιος Γιαννάκος

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

πρωι εως τις 11 κ απογευμα απο 17.30-19.30.αν ειναι δυνατο εως το σαββατο του λαζαρου ή ακομα κ μεγαλη δευτερα
αφορα τροφιμα,ειδη ατομικης υγιεινης και γενικα οτι χρειαζεται ενα νοικοκυριο