Δευτέρα 5 Νοεμβρίου 2012

ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ



ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ
ΤΡΙΚΑΛΩΝ


ΚΛΕΙΣΤΑ
   
ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ

ΤΡΙΤΗ 6/11/2012 ΑΠΟ

10.00 π.μ. - 12.00 το μεσημέρι

Συμπαραστεκόμαστε στα δίκαια αιτήματα του Ελληνικού Λαού
Λέμε ΟΧΙ στη μείωση δαπανών για την υγεία


 Η ΑΦΙΣΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΘΕΣΙΜΗ ΕΔΩ

Ή ΠΑΡΑΚΑΤΩ

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Το ποσο ξευτιλες ειστε σαν εκπροσωποι του κλαδου στο νομο μας το εχετε αποδειξει πολλες φορες αυτους τους μηνες που τα πραγματα εχουν φτασει στο απροχωρητο..μας εχετε αδειασει πανηγυρικα..ντρεπομαι για σας, ντρεπομαι για το ποιον σας, ντρεπομαι να ξερω οτι εχω την ιδια επαγγελματικη ιδιοτητα με ατομα σαν και σας..αλλα τι λεω τοση ωρα? λεξεις και εννοιες οπως ντροπη και ξευτιλα ειναι παντελως αγνωστες για εσας..για σας οι μονες λεξεις που μετρανε ειναι χρημα, εξολοθρευση των παντων για μια συνταγη και τετοια συνωνυμα..μπορειτε να το αρνηθειτε μηπως? θα γελασει και το παρδαλο κατσικι, το ξερετε..και το κακο ειναι πως εχετε γαλουχησει και τους απογονους σας με την ιδια ιδεολογια οποτε θα εχει συνεχεια η αυτοκρατορια σας..εντος αν βρεθει καποιος "ΑΝΘΡΩΠΟΣ" και σας βαλει ολους στη θεση σας..μηπως ειμαι εγω αυτος? who knows..ειδωμεν..καλη σας μερα αχρηστοι ανθρωποι..το ποσο επιτυχημενοι ειστε ως επαγγελματιες το κανουν οι ανηθικες μεθοδοι που χρησιμοποιειτε..σαν ανθρωποι ομως ειστε ΑΧΡΗΣΤΟΙ και περιττοι σε μια υγιη κοινωνια..πιειτε το καφεδακι σας τωρα που κανετε σταση εργασιας και θαψτε τους παντες..αυριο ο ΠΦΣ ανακοινωσε ολοημερη απεργια αλλα εσεις κοιτατε τα εμπορικα..εχετε κριτηριο για την απεργια μας τη λειτουργια των εμπορικων..μα καλα ποσο βλακες ειστε τελικα? δεν εχετε εκπληξει ακομα τους εαυτου σας? εμας σιγουρα παντως..προ πολλου! Ξ ε υ τ ι λ ε ς!!

Ανώνυμος είπε...

ετσι!!εκλογες τωρα!!ο προεδρος ουτε για τσοπανος δεν κανει!!!!

Ανώνυμος είπε...

ειστε πολυ μεγαλοι ποιναλες τελικα!!! σας βολεψε μια χαρα το ωραριο 10-12. ολοι καθεστε μεσα κανονικα και... περα βρεχει! Να δουμε παλι αυριο τι θα κανετε, θα δωσετε ΡΕΣΤΑ.

Ανώνυμος είπε...

Πόσο καραγκόζηδες και καθυστερημένοι είναι στο ΔΣ?? Φοβάστε μην χάσετε κανένα Ευρώ και δεν απεργείτε! θα τα ξαναπούμε σε λίγους μήνες που θα έχετε χρεοκοπήσει!!! Καλή σας μέρα!!

Ανώνυμος είπε...

μπα δεν ειναι καραγκιοζηδες,μαριονετες και τσιρακια του ΠΦΣ και των συμφεροντων τους ειναι.