Δευτέρα 11 Ιουνίου 2012

ΥΠΟΒΟΛΗ ΤΩΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΕΟΠΥΥ

ΥΠΟΒΟΛΗ ΤΩΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΕΟΠΥΥ, αντιγράφου τιμολογίου , να κατατεθούν στο σύλλογο μέχρι την Τεταρτη το μεσημέρι.
\Όποιος δεν καταθέσει , θα θεωρηθει απεργοσπάστης κ θα περάσει πειθαρχικό

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Το θέμα είναι να περάσει πειθαρχικό και το αποδεδειγμένα απεργοσπάστης!

Ανώνυμος είπε...

ειναι τραγικο να μιλαμε για πειθαρχικα και απεργοσπαστες,αλλα δυστυχως αυτη ειναι η πραγματικοτητα.καποιοι καλοι ¨συναδελφοι" (κορακια) "εξυπηρετησαν" τον κοσμο, δημιουργωντας φαρμακεια 2 ταχυτητων,αλλα ταυτοχρονα περιμενοντας τα αποτελεσματα της κινητοποιησης(πληρωμη μαρτιου και πιθανο απριλιου).η ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ δυστυχως δεν υπαρχει πλεον στη νοοτροπια μας και κοιταμε να μη χασουμε τον πελατακο μας και τη συνταγουλα μας,ως συγχρονοι γερολαδαδες.
σε αυτους λοιπον τους συναδελφους δεν τους αξιζει πειθαρχικο.η καλυτερη τιμωρια τους θα ειναι η μη εξοφληση των συνταγων εν καιρω αναστολης και σε αυτο πρεπει ο πφς να παρει ξεκαθαρη θεση.
αναστασιου δημητρης

Ανώνυμος είπε...

και με αφορμη τα παραπανω για το μελλον των κινητοποιησεων μας,τα δεδομενα ειναι τα εξης(διοτι πολλοι δεν εχουν καταλαβει την κρισιμοτητα των στιγμων)
1,μετα απο αγωνα καταφεραμε να πληρωθουμε (με καθυστερηση 1 μηνα και σε δοσεις) ο μαρτιος
2,προσεχως (δεν ξερουμε ποτε) θα πληρωθει ο απριλιος
3,για μαιο εως 22/05 ποσο μαλλον για ιουνιο ουτε λογος
4,οι προμηθευτες πιεζουν για εξοφληση λογαριασμων
5,πληρωνουμε εφορια για εισοδηματα του 2011 που δεν εισπραξαμε
6,δε γνωριζουμε το μετεκλογικο σκηνικο οχι μονο της ελλαδας,αλλα και ολοκληρης της ευρωζωνης
υπενθυμιζω οτι το προβλημα μας δεν ειναι η εξοφληση μαρτιου,αλλα ο διακανονισμος των παλιων χρεων και η απροσκοπτη χρηματοδοτηση του εοπυυ(κατι που δε φαινεται στον οριζοντα)
αρα ουτε κουβεντα δε θα επρεπε να γινεται για αρση της αναστολης
αναστασιου δημητρης

Ανώνυμος είπε...

και κλεινοντας θα ηθελα να προσθεσω κατι
τα ΧΡΕΗ ΜΑΣ δεν εξοφλουνται με προεκλογικες υποσχεσεις απο οπου και αν εκπορευονται.τα χρεη ακολουθουν οι κατασχεσεις και οι πληστειριασμοι.
αναδειξαμε τη διασταση του προβληματος,ο κοσμος ειναι μαζι μας η μαλλον κατανοει την κατασταση μας,οποτε η αναστολη πρεπει να συνεχιστει μεχρι να πληρωθει τουλαχιστον ο απριλιος(το πιθανοτερο μετα τις εκλογες)
η διακοπη της κινητοποιησης πρεπει να γινει οργανωμενα και μετα απο γενικη συνελευση με ονομαστικη ψηφοφορια,ωστε ολοι να ναλαβουμε την ευθυνη των πραξεων μας.
ειναι αληθεια οτι εχει πεσει ο τζιρος μας,αλλα τζιρος χωρις αντικρυσμα ισοδυναμει με μεγαλυτερο φεσι απο ενα χρεωκοπημενο συστημα υγειας.
αναστασιου δημητρης

Ανώνυμος είπε...

πες τα Δημητρη..ποιος σ ακουει ομως? λες και δεν ξερουμε ΟΛΟΙ μας ποιος/ποιοι εκτελουσαν συνταγες ολο αυτο το διαστημα..οριστε κυριοι, σας καταθεσαμε αντιγραφα..ειστε υποχρεωμενοι τωρα να τιμωρησετε τους παραβατες, διαφορετικα παρανομειτε οι ιδιοι..και αυτο καθιστα την δικη σας τιμωρια επιτακτικη..ΚΑΙ ΘΑ ΤΙΜΩΡΗΘΕΙΤΕ..ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΓΙ ΑΥΤΟ..
(για οσους απορουν για την ταυτοτητα μου θα μαθετε συντομα ποιος ειμαι αν δεν βαλουν μυαλο οι του ΔΣ)