Παρασκευή 18 Φεβρουαρίου 2011

ε-syntagografisi στον ΟΠΑΔ

Επιστολή ΟΠΑΔ προς ιατρούς


ΕΛΛΗΝΙΚΗ ∆ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΩΝ ∆ΗΜΟΣΙΟΥ (Ο.Π.Α..) (Ν.Π...)
Αθήνα, 18 Φεβρουαρίου 2011

ΘΕΜΑ: Ενημέρωση σχετικά με τη χρήση ηλεκτρονικού συστήματος συνταγογράφησης φαρμάκων (http://www.e-syntagografisi.gr) από τους συμβεβλημένους ιατρούς του ΟΠΑ∆

Αγαπητοί Συνεργάτες,
Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι από τη ∆ευτέρα 21/02/2011, οι συμβεβλημένοι ιατροί του ΟΠΑ∆ που έχουν ενταχθεί στο σύστημα ηλεκτρονικής συνταγογράφησης φαρμάκων του ΟΑΕΕ (www.e-syntagografisi.gr και τηλ.γραμμή εξυπηρέτησης - 11131), θα συνταγογραφούν φάρμακα για τους ασφαλισμένους και του ΟΠΑ∆ με τη χρήση του ίδιου συστήματος.
Πιο συγκεκριμένα,
οι ιατροί του ΟΠΑ∆ θα εισέρχονται στο σύστημα ηλεκτρονικής συνταγογράφησης φαρμάκων του ΟΑΕΕ (http://www.e-syntagografisi.gr/) χρησιμοποιώντας τους κωδικούς χρήστη και πρόσβασης που τους έχουν ήδη δοθεί και χρησιμοποιούν (από τον ΟΑΕΕ) για να αναζητήσουν τους ασφαλισμένους του ΟΠΑ∆ και να τους συνταγογραφήσουν φάρμακα. Το ίδιο σύστημα θα εφαρμόζεται και κατά την περίπτωση της συνταγογράφησης φαρμάκων σε ασφαλισμένους του ΙΚΑ.
Η ένταξη των υπολοίπων συμβεβλημένων ιατρών του ΟΠΑ∆ θα πραγματοποιηθεί σε επόμενη φάση, για την οποία θα δημοσιευθεί σχετική ανακοίνωση.
Τέλος σας ενημερώνουμε ότι ως καταληκτική ημερομηνία ένταξης στο σύστημα ηλεκτρονικής καταγραφής παρακλινικών εξετάσεων (www.e-diagnosis.gr και τηλ.γραμμή εξυπηρέτησης - 1135) ορίζεται η ∆ευτέρα 28/02/2011.
Προσδοκούμε στη συνέχιση της καλής μας συνεργασίας.

Με εκτίμηση Κυριάκος Σουλιώτης
Πρόεδρος ∆.Σ. ΟΠΑ∆ Λέκτορας Πανεπιστημίου Πελοποννήσου


το αρχείο σε .pdf θα το βρείτε ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: