Τρίτη 12 Μαρτίου 2024

Επιστημονική εκδήλωση των «Φίλων του Θεραπευτηρίου Χρόνιων Παθήσεων Τρικάλων» με θέμα «Υγεία και Διατροφή»

 

Την Πέμπτη 14 Μαρτίου στις 8 το βράδυ στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου

ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΜΕ ΘΕΜΑ “ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΔΙΑΤΡΟΦΗ” ΤΩΝ ΦΙΛΩΝ ΤΟΥ ΘΕΡΑΠΕΥΤΗΡΙΟΥ ΧΡΟΝΙΩΝ ΠΑΘΗΣΕΩΝ ΤΡΙΚΑΛΩΝ

Μια εξαιρετική, επιστημονική εκδήλωση με την συμμετοχή κορυφαίων Πανεπιστημιακών Δασκάλων και θέμα “ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ” θα πραγματοποιήσει την Πέμπτη 14 Μαρτίου 2024 στις 8 το βράδυ ο Ιστορικός Σύλλογος « ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΘΕΡΑΠΕΥΤΗΡΙΟΥ ΧΡΟΝΙΩΝ ΠΑΘΗΣΕΩΝ ΤΡΙΚΑΛΩΝ » σε συνδιοργάνωση με το Δήμο Τρικκαίων.

Στην εκδήλωση θα συμμετάσχουν ο καθηγητής Πνευμονολογίας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας κ. Γουργουλιάνης Κώστας, τ. Πρύτανης του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, η κ. Ψαλτοπούλου Θεοδώρα καθηγήτρια Θεραπευτικής, Επιδημιολογίας και Προληπτικής Ιατρικής στην Ιατρική Σχολή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, η κ. Όλγα Γκορτζή καθηγήτρια του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, τ. πρόεδρος του τμήματος Διαιτολογίας και Διατροφής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.

Κάλεσμα για την συνέχεια πολλών σημαντικών αγώνων σε όλους τους φίλους, τα μέλη, τους συνεργάτες, τους εθελοντές σε σημαντικές δραστηριότητες που καινοτομούν χρόνια στους Τομείς της Πρόνοιας, της Υγείας, της Συμπερίληψης, της Ενσυναίσθησης και του Πολιτισμού  είναι και αυτή η  εκδήλωση.

Ο Πρόεδρος του Συλλόγου Νίκος Ευθυμιάδης και τα μέλη του Δ.Σ. προσθέτουν μία επιπλέον σπουδαία, επιστημονική εκδήλωση στην κοινωνία της Θεσσαλίας με ένα σημαντικό και επίκαιρο θέμα που άπτεται όλων των ηλικιακών ομάδων.

Την εκδήλωση θα παρουσιάσει ο κορυφαίος Αλέξης ΚΩΣΤΑΛΑΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: