Πέμπτη 15 Οκτωβρίου 2015

α γίνει δοκιμαστική διακοπή λειτουργίας όλων των εφαρμογών και συστημάτων το Σάββατο 17/10/2015 απο 9.00 το πρωί έως, περίπου, στις 5.00 το απόγευμα.

ΠΦΣ: Σύμφωνα με το επισυναπτόμενο έγγραφο της ΗΔΙΚΑ, θα γίνει δοκιμαστική διακοπή λειτουργίας όλων των εφαρμογών και συστημάτων το Σάββατο 17/10/2015 απο 9.00 το πρωί έως, περίπου,  στις 5.00 το απόγευμα.
Υπενθυμίζουμε ότι σε αυτές τις περιπτώσεις στις οποίες  υπάρχει επίσημη ενημέρωση για προβλήματα   στην  εφαρμογή της Ηλεκτρονικής Συνταγογράφησης, οι συνταγές εκτελούνται χειρόγραφα.

Η ΗΔΙΚΑ ΑΕ έχει προγραμματίσει και δρομολογήσει για αμέσως προσεχές μέλλον την μετεγκατάσταση της σε νέο κτίριο επί της οδού Λυκούργου 10 στο κέντρο της Αθήνας. Στο νέο κτίριο στέγασης θα λειτουργήσει και το νέο Κέντρο Δεδομένων (DATA CENTER) της ΗΔΙΚΑ ΑΕ. 

Η κατασκευή του νέου Κέντρου Δεδομένων καθώς και η μετεγκατάσταση του εξοπλισμού πληροφορικής της ΗΔΙΚΑ ΑΕ έχει ενταχθεί στο επιχειρησιακό πρόγραμμα «Ψηφιακή Σύγκλιση» του ΕΣΠΑ. 

Για το σκοπό αυτό έχει προγραμματισθεί για το Σάββατο 17-10-2015 γενική δοκιμή κλεισίματος όλων των συστημάτων / εφαρμογών και επανεκκίνηση τους. Κατά την διάρκεια της ημέρας...





... δεν θα είναι δυνατή η πρόσβαση χρηστών στις εφαρμογές και θα καταβληθεί κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε τα συστήματα να δοθούν σε λειτουργία (εντός της ημέρας) το συντομότερο δυνατόν. 

Με νεώτερο έγγραφο μας θα σας ενημερώσουμε για την ημερομηνία κλεισίματος όλων των συστημάτων / εφαρμογών και επανεκκίνησή τους στο νέο Κέντρο Δεδομένων της ΗΔΙΚΑ ΑΕ. 

Είμαστε στη διάθεσή σας για κάθε πρόσθετη πληροφορία. 

Με εκτίμηση 
Δρ. Αναστάσιος Τάγαρης 
Πρόεδρος Δ.Σ & Διευθύνων Σύμβουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια: