ΕΦΗΜΕΡΙΕΣ

ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΦΑΡΜΑΚΕΙΩΝ ΠΟΛΗΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ
ΘΕΡΙΝΟ ΩΡΑΡΙΟ
ΔΕΥΤΕΡΑ - ΤΕΤΑΡΤΗ - ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
08,00-13,30 & 17,30-21,00
ΤΡΙΤΗ & ΠΕΜΠΤΗ
08,00-14,30
Στις παραπάνω ώρες υπάρχει μια ελαστικότητα επιπροσθέτων 30 λεπτών για την εξυπηρέτηση των ασθενών.

Σάββατο εφημερεύουν 18 φαρμακεία περίπου υποχρεωτικώς 09,00-14,00 και τα υπόλοιπα που συμμετέχουν στις εφημερίες, εφημεΡΕύουν επίσης προαιρετικώς.

ΓΙΑ ΑΡΧΕΙΟ ΕΦΗΜΕΡΙΩΝ ΤΡΙΚΑΛΩΝ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

ΓΙΑ ΑΡΧΕΙΟ ΕΦΗΜΕΡΙΩΝ ΦΑΡΚΑΔΟΝΑΣ ΕΔΩ
 Αναρτηθηκαν οι εφημερίες.
Υπενθυμίζουμε ότι οι αργίες είναι κληρωμένες και τα Σάββατα πάνε κυκλικά ανα 4 τα επικουρικά και ανα 33 Σάββατα, μη συμπεριλαμβανομένων διακοπών και αργιών (όσα και τα ζεύγη) τα κανονικά
Επίσης , όποιος επιθυμεί να είναι υπεύθυνος έκδοσης εφημεριών , μπορεί να αναλάβει.
ΓΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΕΣ ΦΑΡΚΑΔΟΝΑΣ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩΟΡΙΣΤΙΚΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ
Μετά την εκτύπωση, το χαρτί δεν αλλάζει. Αν κάποιος φύγει εκτάκτως Σάββατο, ας θυροκολλήσει ένα χαρτί που θα ενημερώνει το κοινό ότι "λόγω έκτακτης ανάγκης το κοινό θα εξυπηρετηθεί από τα υπόλοιπα 18 εφημερεύοντα" ενώ αν επιθυμεί ο ίδιος μπορεί να γράφει στο χαρτί ότι "Το Φαρμακείο θα παραμείνει εκτάκτως κλειστό αυτό το Σάββατο αλλά θα ανοίξει το επόμενο Σάββατο"
Πατώντας πάνω δεξιά σε κάθε εικόνα μπορείτε να κάνετε Pop out Και να το δείτε σε μεγαλύτερο
Όπως αποφασίσθηκαν ομόφωνα τα εξής
ΑΛΛΑΓΗ ΕΦΗΜΕΡΙΩΝ

ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΛΟΓΩ ΕΠΙΘΥΜΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΕΤΑΒΟΛΗ Η ΕΞΑΙΡΕΣΗ ΑΠΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΑ ΤΟΤΕ ΑΥΤΗ ΘΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΑΙΤΗΣΗ ΣΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ.
Η ΑΙΤΗΣΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΕΤΗΣΙΩΣ ΚΑΙ ΘΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΠΑΝΤΑ ΑΝΑΡΤΗΜΕΝΗ ΕΔΩ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΩΝ ΕΦΗΜΕΡΩΝ


Τροπος Κατανομής των Εφημεριών

Σε ερώτηση των μελών του τρόπου διεξαγωγής των εφημεριων διευκρινίζονται τα εξής:

α)Προς στιγμήν Εφημερεύουν33 ζευγάρια
β)Στο τέλος των εφημεριών που μοιράζονται υπάρχει ένας πίνακας. Στην αρχή είναι λευκός κ όταν ένα ζευγάρι εφημερεύει σημειώνεται η εφημερία του. Ο πίνακας για να γεμίσει χρειάζονται 33*7=231 ημέρες , πλην των αργιών κ των θερινών διακοπών που κληρώνονται extra κ είναι ανεξάρτητες από το όλο σύστημα! Στο τέλος αυτών των ημερών το κάθε ζευγάρι θα έχει κάνει μια εφημερία κάθε μέρα, μία Δευτέρα , μία Τρίτη..... Ο καθένας δηλαδή κάνει 7 εφημερίες σε 230 μέρες, συμπεριλαμβανομένων κ των Σαββάτων.
γ)Απο τις 7 εφημερίες, οι 3 είναι εως τις 12 τη νύχτα κ άλλες 3 μέρα νύχτα, εναλλάξ. Το Σάββατο θα διανυκτερεύσει τις πρώτες 230 μέρες ο ένας , τις δεύτερες 230 ο άλλος... ;Μελλοντικά ίσως αλλάξει αυτό, γιατί είναι ανούσιο.Τα ζεύγη αλλάζουν όταν τελειώσουν οι κληρωθέντες αργίες κ αφού  έχει συμπληρωθεί ο πίνακας!
δ)Κάθε 4 Σάββατα το ζευγάρι εφημερεύει επικουρικά εως τις 2 το μεσημέρι.
ε)Κάθε Φαρμακοποιός δικαιούται να αλλάξει μονο μια φορά την εφημερία του το χρόνο, κ για πολύ σοβαρό λόγο. Είναι υπεύθυνος αυτός να βρει αντικαταστάτη φαρμακοποιό αφού ενημερώσει το σύλλογο. Ο ίδιος οφείλει να αναλάβει το κόστος διανομής των νέων εφημεριών κ να ενημερώσει τις εφημερίδες.
στ)Σε περίπτωση που στις εφημερίες έχει γίνει κάποιο λάθος από πλευράς του Συλλόγου , τότε αναλαμβάνει ο σύλλογος τη διαδικασία
z) Σκοπός είναι να γεμίσει ο πίνακας. Για να βγουν όσο γίνεται πιο δίκαια, υπάρχει περίπτωση κατά τη συνηθισμένη
έκδοση των εφημεριών , 5 εβδομάδων, κάποιο από τα 33 ζευγάρια να μην κάνει εφημερία. Αυτό σημαίνει ότι θα την κάνει
μαζεμένη. Πάντως στο τέλος των 230 ημερών θα έχουν κάνει όλοι ακριβώς το ίδιο

Όλα αυτά ισχύουν με το ισχύον ωράριο λειτουργίας. Σε περίπτωση οποιασδήποτε αλλαγής ο σύλλογος μπορεί να αναθεωρήσει τις εφημεριες που έχουν βγει, το ωράριο αυτών καθώς κ τις απαλλαγές που έχουν πάρει οι συνάδελφοι που δεν επιθυμούν να διανυκτερεύσουν...Μετά καμία αλλαγή δε θα αναγνωρίζεται από το σύλλογο.
Για μετέπειτα αλλαγές, θα κολλάτε χαρτί στην πόρτα για την αλλαγή, και θα ενημερώνετε τη Γλυκερία. Αν μπορεί να ενημερώσει ο σύλλογος της εφημερίδες καλώς, διαφορετικά θα το κάνετε εσείς. Καλό είναι να ενημερώνεται και το site αν γίνεται κ να αφήνετε στις αποθήκες 20-30 ενημερωμένα